IMATE BILO KAKVA PITANJA? KLIKNITE OVDJE

Pon - Pet: 8:00 - 17:00

Sub - Ned: Po dogovoru

+385 51 659-369
Telefon
Dražice 123c, 51000 Rijeka

Heinzelova 62a, 10000 Zagreb

ŠTO JE FIXIT?

ŠTO JE FIXIT?

FixIT je  rješenje za tvrtke, institucije ili administrativna tijela koja u svakodnevnom poslu koriste umrežena računala, pisače i drugu IT opremu na jednoj ili više lokacija, a ne planiraju ulagati u skupa monitoring rješenja ili specijalizirane kadrove. 

FixIT usluga bazira se na korištenju vrhunske tehnologije koja funkcionira bez ometanja korisnika.  IT sustavi ugovornih korisnika 24 sata dnevno monitoriraju se putem Nadzorno-operativnog centra. Pored usluge vCIO koja se temelji na analizi i savjetima za poboljšanje sustava, usluga uključuje sustav za upravljanje antivirusnom zaštitom i backup rješenja.

U prvom planu je preventivno djelovanje umjesto gašenja požara kao pri tradicionalnoj usluzi održavanja.

FixIT.
FixIT.

FixIT. operativni centar

osigurava monitoring i održavanje računala na daljinu, a ovisno o razini usluge, Ventexovi tehničari stižu na lokaciju klijenta i održavaju servere, računala, periferne jedinice, mreže i na svim potrebnim lokacijama. Ventexov tim korisnicima usluge pruža kontinuiranu podršku u implementaciji i održavanju serverskih sustava uz platformsku i tehničku uslugu za vrijeme i nakon isteka jamstva. Inače, sličan sustav koristi se za velike i složene IT sustave u svijetu, a Ventex ga je prilagodio i učinio financijski pristupačnim i manjim hrvatskim tvrtkama. Uz udaljeno održavanje, korisnici mogu birati i dolazak na lokaciju te pripravnost izvan radnog vremena. Cijene se definiraju temeljem količine opreme i održavanih servisa a ažuriraju se po promjeni broja iste.

FixIT.

Iza kulisa

Srce i mozak cijele platforme je Centralna konzola za upravljanje u obliku „Cloud“ aplikacije. Centralna konzola je centralno mjesto za monitoring, upravljanje i automatiziranje procesa koja Ventex timu pruža cjelokupni uvid u stanje korisničke opreme, antivirusa, zakrpi, backupa...

Komunikacija između korisnika i Centralne konzole odvija se kroz sigurni kanal a podaci se ažuriraju u 5-minutnim intervalima. 

FixIT.

KLJUČNE TOČKE FIXIT. ODRŽAVANJA

1

Sve što Vam treba za posao

Monitoring svih kritičnih resursa i udaljeno upravljanje opremom uz rješavanje primjećenih incidenata
2

Aktivno upravljanje

Integracija sa sustavom radnih naloga, automatizacija procesa rješavanja, izvještavanje o stanju sustava
3

Dodatni benefiti

Upravljanje zakrpama, antivirusom, antispamom i backupom
0
UGOVORNIH KORISNIKA
0
POPIJENIH KAVA
0
VRHUNSKIH STRUČNJAKA
0
ZAVRŠENIH PROJEKATA

JESTE LI SPREMNI

ZA VRHUNSKU IT USLUGU I BEZBRIŽNU PODRŠKU?

fixit_logo_c.png
Pružamo usluge koje pomažu
razvoju vašeg poslovanja.

Dražice 123c, 51000 Rijeka
+385 51 659 369
podrska@ventex.hr

© Copyright 2024 FixIT. Sva prava zadržana.