IMATE BILO KAKVA PITANJA? KLIKNITE OVDJE

Pon - Pet: 8:00 - 17:00

Sub - Ned: Po dogovoru

+385 51 659-369
Telefon
Dražice 123c, 51000 Rijeka

Heinzelova 62a, 10000 Zagreb

ŠTO JE FIXIT?

ŠTO JE FIXIT?

FixIT je  rješenje za tvrtke, institucije ili administrativna tijela koja u svakodnevnom poslu koriste umrežena računala, pisače i drugu IT opremu na jednoj ili više lokacija, a ne planiraju ulagati u skupa monitoring rješenja ili specijalizirane kadrove. 

FixIT usluga bazira se na korištenju vrhunske tehnologije koja funkcionira bez ometanja korisnika.  IT sustavi ugovornih korisnika 24 sata dnevno monitoriraju se putem Nadzorno-operativnog centra. Pored usluge vCIO koja se temelji na analizi i savjetima za poboljšanje sustava, usluga uključuje sustav za upravljanje antivirusnom zaštitom i backup rješenja.

U prvom planu je preventivno djelovanje umjesto gašenja požara kao pri tradicionalnoj usluzi održavanja.

FixIT.
FixIT.

FixIT. operativni centar

osigurava monitoring i održavanje računala na daljinu, a ovisno o tipu usluge, Ventexovi serviseri stižu na lokaciju klijenta i održavaju servere, računala, periferne jedinice, mreže i na svim potrebnim lokacijama. Ventexov tim korisnicima usluge pruža kontinuiranu podršku u implementaciji i održavanju serverskih sustava uz platformsku i tehničku uslugu za vrijeme i nakon isteka jamstva. Inače, sličan sustav koristi se za velike i složene IT sustave u svijetu, a Ventex ga je prilagodio i učinio financijski pristupačnim i manjim hrvatskim tvrtkama. Korisnicima su na raspolaganju tri paketa usluge: FixIT Basic, FixIT Standard i FixIT Opti. Cijene se definiraju na osnovu broja održavane opreme i ažuriraju se po promjeni broja iste.

FixIT.

Iza kulisa

Srce i mozak cijele platforme je Centralna konzola za upravljanje u obliku „Cloud“ aplikacije. Centralna konzola je centralno mjesto za monitoring, upravljanje i automatiziranje procesa.

Centralna konzola komunicira sa svim mrežnim uređajima standardnim mrežnim protokolima kao što su ftp, ping, wmi, snmp, odbc, http, https… Komunikacija se odvija kroz sigurni kanal kroz koji se razmjenjuju informacije. Podaci se ažuriraju u 5-minutnim intervalima, a ukupno se prati više od 500 servisa.

FixIT.

KLJUČNE TOČKE FIXIT. ODRŽAVANJA

1

Sve što Vam treba za posao

Monitoring svih kritičnih resursa i udaljeno upravljanje opremom uz rješavanje primjećenih incidenata
2

Aktivno upravljanje

Integracija sa sustavom radnih naloga, automatizacija procesa rješavanja, izvještavanje o stanju sustava
3

Dodatni benefiti

Upravljanje zakrpama, antivirusom i backupom
0
UGOVORNIH KORISNIKA
0
POPIJENIH KAVA
0
VRHUNSKIH STRUČNJAKA
0
ZAVRŠENIH PROJEKATA

JESTE LI SPREMNI

ZA VRHUNSKU IT USLUGU I BEZBRIŽNU PODRŠKU?

fixit_logo_c.png
Pružamo usluge koje pomažu
razvoju vašeg poslovanja.

Dražice 123c, 51000 Rijeka
+385 51 659 369
podrska@ventex.hr

© Copyright 2021 FixIT. Sva prava zadržana.