IMATE BILO KAKVA PITANJA? KLIKNITE OVDJE

Pon - Pet: 8:00 - 17:00

Sub - Ned: Po dogovoru

+385 51 659-369
Telefon
Dražice 123c, 51000 Rijeka

Heinzelova 62a, 10000 Zagreb

Sigurnost

Image

Skoro svaki dan čitamo vijesti o novim incidentima vezanim uz cyber kriminal i ugrozama IT sigurnosti. Iako su velike organizacije najčešće mete takve vrste kriminala, srednje i male tvrtke nisu imune na napade. Kako bi se osigurala sigurnost i privatnost podataka i informacija, sve tvrtke moraju podignuti razinu IT sigurnosti i svijesti o istoj.

Velike organizacije imaju resurse (novaca, ljudi i vremena) koji omogućuju nadogradnje dok se srednje i male tvrtke bore kako bi se adekvatno suočile s današnjim cyber prijetnjama. 

Srećom, FixIT prepoznaje ovu problematiku te nudi servise koji mogu pomoći tvrtkama svih veličina u ovoj borbi.

FixIT. tim će preuzeti brigu o upravljanju Vašom IT sigurnošću.

U našu uslugu upravljanja uključena je i sigurnost.

Naši klijenti ne moraju se brinuti o biranju odgovarajuće IT sigurnosti za svoje potrebe. FixIT procjenjuje potrebe klijenta i pruža odgovarajuću razinu usluga u borby protiv cyber prijetnji.

Predvidljiva mjesečna naknada. Nema iznenađenja. Nema gubljenja vremena.

Antivirus

Centralizirano antivirusno rješenje slijedeće generacije namijenjeno enterprise okolinama od sada je dostupno i srednji i malim tvrtkama.

FixIT antivirusno rješenje ima poboljšano prepoznavanje prijetnji uz pomoć napredne umjetne inteligencije, značajno brže reagiranje na zlonamjerne aktivnosti i odgovara na svakodnevne prijetnje praktično u realnom vremenu. Ukoliko se iste i dogode, sustav je u mogućnosti prijetnju detektirati, počistiti te vratiti zaražene datoteke u prethodno stanje. U najgorem slučaju, sustav automatski blokira mrežni pristup zaraženom računalu te dozvoljava intervenciju na istom bez da ugrožava ostala računala u mreži.

Upravljani WiFi

Ukoliko nije adekvatno podešen i osiguran, WiFi predstavlja vrlo visoku prijetnju sigurnosti tvrtke. 

Neosigurani WiFi je najčešći uzročnik incidenata vezanih uz cyber sigurnost i IT sigurnost!

Antispam

Vrhunsko rješenje za e-mail sigurnost i kontinuitet rada kojim se osigurava zaštita lokalne mreže centralnom zaštitom dolaznih i odlaznih mailova protiv spam, malware, ransomware, phishing i ostalih e-mail napada.

Osigurava se dostupnost mailova 24/7 putem web-bazirane konzole u slučaju da primarni e-mail servis prestane s radom.

Bez sumnje, usluge IT sigurnosti su potrebne svim organizacijama, velikim i malim. Srednje i male tvrtke nemaju resurse ili vremena pokretati i održavati cijeli IT odjel - FixIT osigurava i usluge IT sigurnosti a tvrtke se mogu fokusirati na ono što rade najbolje.

JESTE LI SPREMNI

ZA VRHUNSKU IT USLUGU I BEZBRIŽNU PODRŠKU?

fixit_logo_c.png
Pružamo usluge koje pomažu
razvoju vašeg poslovanja.

Dražice 123c, 51000 Rijeka
+385 51 659 369
podrska@ventex.hr

© Copyright 2024 FixIT. Sva prava zadržana.